Papi

Om goed in je rol te zitten is het van belang om te weten waar je behoeftes en voorkeuren liggen. Passen die voldoende bij jouw werk? Of bij de baan die je ambieert?

PAPI™ (Personality And Preference Inventory) van Talogy onderzoekt via een wetenschappelijk onderbouwde lijst van vragen (geen test) deze drijfveren.

Je kan dan zelf onderzoeken welke competenties je verder wil ontwikkelen. Er worden altijd 188 punten verdeeld dus er is nooit een slechte of goede uitslag.

Wij sturen je 5 rapporten: uitgangspunt is het interactieve Dynamische Rapport waar je kunt klikken op de 26 behoeftes/drijfveren voor uitleg, +/-, advies mbt mogelijke verbeterpunten.

In een Leiderschapsrapport en een Sales Rapport geeft PAPI aan hoe deze functies passen bij jouw drijfveren.

Het Coaching Rapport kan je met je coach delen die je dan beter kan helpen met jouw groeimogelijkheden.

Er is ook een Competentie Rapport waarmee je kan inschatten tot welke competenties jouw drijfveren het beste kunnen leiden.

Werkwijze: Mathieu Lebens is inmiddels gepensioneerd maar heeft nog contracten voor 2 bedrijven. In zijn Talogy contract zijn nog enkele testen over (PAPI, LOGIKS of Factors+). Voor een goede Bourgogne stuurt hij je de test en de rapporten. Inbegrepen een (TEAMS) afspraak waarin we jouw mogelijkheden verder kunnen bespreken. Als je wil.