Coaches

Mathieu Lebens

Mathieu Lebens

HR Manager

Mathieu (BSc E), HR Manager en Coach bij meerdere IT bedrijven. Specialisatie: loopbaanontwikkeling, strategisch HR, functie/salarishuis, management-werving. Start als analist-programmeur en projectmanager, later directiefuncties bij IT bedrijven. Tot 2004 directeur HRM (ICT, 600 fte). Mathieu is gecertificeerd PAPI professional.

Erik Krüse

Erik Krüse

HR Manager

Erik (BSc CE) is begonnen als accountmanager en intercedent. Sinds 2004 eigenaar van het werving & selectie bureau Krüse Management Recruitment (KMR). Daarvoor werkzaam bij Yacht ICT en Yacht Purchasing en Logistics. Gespecialiseerd in de vakgebieden Inkoop en Logistiek maar ook in ICT, sales en management. Werkt bij executive search nauw samen met Kruse & Zijtregtop, gespecialiseerd in executive search.Erik is ook verantwoordelijk voor ons detacheringsbedrijf Coachflex.

Gerrit Amsing

Gerrit Amsing

HR Manager

Gerrit begon zijn loopbaan in de ICT bij IBM. Daarna vervulde hij sales management en directie functies bij Raytheon, Digital Equipment Corporation, Ingres en Computer Associates. Sinds 1996 levert hij als zelfstandig ondernemer interim management voor complexe projecten aan bestuurders van multinationals en overheid. In de loop der jaren heeft Gerrit een groot netwerk in de IT wereld opgebouwd waar hij geldt als autoriteit op het gebied van commercie en contract management.

Peter de Groot

Peter de Groot

HR Manager

Peter is directeur van Thobs career development: Is de carrièreontwikkelingsorganisatie die jou als professional centraal zet in haar werk! Of je nu oplossingen zoekt voor je bedrijf of voor jezelf als individu. De realisatie van jouw doelstelling staat altijd voorop!