Coaches

CoachIT.nl BV ( landelijk met inmiddels 8 partners verspreid over Nederland )
kvk: Amersfoort 05076430
Btw: 8141 16 449

Onze coaches (klik op de naam voor contact)

 

Mathieu Lebens

Mathieu Lebens

Mathieu (BSc E), HR Manager en Coach bij meerdere IT bedrijven. Specialisatie: loopbaanontwikkeling, strategisch HR, functie/salarishuis, management-werving. Start als analist-programmeur en projectmanager, later directiefuncties bij IT bedrijven. Tot 2004 directeur HRM (ICT, 600 fte). Mathieu is gecertificeerd PAPI professional.

Erik Krüse

Erik Krüse

Erik (BSc CE) is begonnen als accountmanager en intercedent. Sinds 2004 eigenaar van het werving & selectie bureau Krüse Management Recruitment (KMR). Daarvoor werkzaam bij Yacht ICT en Yacht Purchasing en Logistics. Gespecialiseerd in de vakgebieden Inkoop en Logistiek maar ook in ICT, sales en management.  Werkt  nauw samen met Kruse & Zijtregtop, gespecialiseerd in executive search.

Ted van de Ven

Ted van de Ven

Ted (BSc E) begon zijn loopbaan bij Digital Equipment als engineer, stapte halverwege de jaren 80 over naar Sales. Hij heeft daarna diverse senior posities ingevuld bij Expograph, Triple P en Mediasystemen. Ted heeft in 2000 samen met partners een IT organisatie opgezet voor het leveren van ICT diensten aan het (groot) MKB. Vanaf 2007 eigen organisatie, ICT Project Support voor werving & selectie en detacheren van ICT Professionals.

Yvette Cryns

Yvette Crijns

Yvette (BSc-P&O) startte op 20 jarige leeftijd in de arbeidsbemiddeling. Werkte o.a. als vestigingsmanager bij Trend en Vedior, vervolgens als consultant hoger kader en interim bij Spaink. En als recruiter, P&O functionaris in het bedrijfsleven in diverse branches. Startte 2006 haar eigen bureau Happy Career voor W&S. Yvette heeft veel ervaring met in- door- en uitstroom van personeel en met het begeleiden en coachen.

Gerrit Amsing

Gerrit Amsing

Gerrit begon zijn loopbaan in de ICT bij IBM. Daarna vervulde hij  sales management en directie functies bij Raytheon, Digital Equipment Corporation, Ingres en Computer Associates. Sinds 1996 levert hij als zelfstandig ondernemer interim management voor complexe projecten aan multinationals en overheid. In de loop der jaren heeft Gerrit een groot netwerk in de IT wereld opgebouwd waar hij geldt als autoriteit op het gebied van commercie en contract management.

Mark Lubbers

Mark Lubbers

Mark (BSc) is zijn carrière begonnen bij Cap Gemini in het Finance vakgebied als controller. Vervolgens heeft hij sales en management posities bekleed bij Ordina, Yacht en Compagnon. Mark is gespecialiseerd in de gebieden IT, Finance en HR. Dit zijn ook de hoofdactiviteiten van zijn in 2012 opgerichte detacherings- en werving & selectie bureau One Arrow ('always act as if you have only one arrow'). 

Ronald Bethlehem

Ronald Bethlehem

Ronald (drs. bedrijfskunde) begon zijn loopbaan als financieel specialist bij KPN. Later leidend bij de realisatie van een aantal ERP projecten. Manager elektronisch betalen bij de samenwerking van ING en KPN. Manager Universeel transmissienet KPN. Van 2000 tot 2012 algemeen directeur van Sennac, een middelgrote IT dienstverlener. Sinds 2012 eigen organisatie: Symbiose-at-Work op het gebied van search en detachering van HBO en WO specialisten in de techniek.

Harry van Someren

Harry (Ing CS) is een ervaren manager met meer dan 30 jaar ervaring. Hij heeft op verschillende management posities gewerkt zoals Operations, Services, Sales en Marketing bij onder andere grote (internationale) bedrijven als Sun, Novell en Tieto. Bij zowel MKB als grotere bedrijven is Harry in staat op korte termijn concrete, toekomst vaste veranderingen te realiseren.